skal være dette, hvis han får velge -
og jeg støtter han 100%!!
Jeg kom hjem ifra flyvning i kveld,
proppfull av matinspirasjon og annen inspirasjon ifra "musen" min Grethe
(veldig festlig kollega!)
Hun introduserte meg for matguruen sin, Bent Stiansen,
(ikke sånn fysisk altså...)
- og jeg gleder meg til å prøve både aspargessuppe og myke vårruller!!
Tilbake til Trond Moi og kamskjellene hans -
20 store kamskjell ("Miskjell" hadde kjøpt ferske - så jeg filétterte for første gang;-)
freses i nøttebrunt smør i 20 sekunder på hver side med salt og pepper
Fordel 4 ss finstrimlet sushiingefær, saften av 1 lime, blader av 1/2 plante basilikum, og 2 ss ekstra fin olivelolje over di stekte skjellene -
"og la alle jordiske bekymringer fare," sier Moi...
(også så utrolig lettvint!!)
3 kommentarer:
Får helt vann i munnen her jeg sitter...
Kamskjell skal på handlelisten! :)
Håper helgen blir goooooooooood!
Klem
nå ble eg sulten her eg sitter på jobb: )
Så deilige retter du som alltids disker opp med, blir alltid sulten når jeg er inne på bloggen din:))
Ha en flott søndagskveld!
Klem
Legg inn en kommentar