4 egg
5 dl melk
2 dl mel
1 ts salt
2-3 ss smeltet margarin
Vårløk
Hakket bacon
La røren hvile i 30 minutter (...står det - men jeg har ikke peiiiiling hvorfor, og heller ALDRI tid til dette!!)
Disse er veldig gode og lettvinte, og jeg steker alltid noen med bacon, og noen uten, så ungene kan ha sukker på!
Det beste er å steke baconet først, så helle litt røre i, sammen med hakket vårløk!
3 kommentarer:
Tips: bacon og sukker
er en fin kombinasjon!!
Hilsen sukkerdronningen...
Jeg lærte en gang at de 30 minuttene var for at røra skulle svelle, dvs at melfibrene skulle sprekke.
Ellers er sukker og Cointreau en god kombinasjon........
God helg :-)
Takk Inga Helene, jeg håper jeg får prøvd med Cointreau'en når jeg kommer hjem fra flyvningi i kveld!!! (Om baaaaaare 14 timer...)
God helg til dere alle!!!
Legg inn en kommentar