...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

mandag 28. november 2011

Tradisjonell ribbe...




... er ikke vanskelig,
og svoren ikke vanskelig å få sprø - 
ved å bruke varmluft hele steketiden!

Salte og pepre ribben en dag eller to før.
Sett ovnen på 200 grader
legg kjøttet med svorsiden opp
i en form med noe folie under,
som han gjør på Rema-reklamen!!
Hell over rikelig med vann,
og tett formen med folie.
Stekes en halv time så svoren blåser seg opp,
deretter tas folien av,
og ovnen skrus ned til 180 grader varmluft.
Sjekk at vannet ikke damper helt bort underveis!
Deretter tar det vel sånn ca 2 timer,
så har du en av julens tradisjoner på bordet...
På disse to timene kan du begynne på sausen,
lage medisterkaker,
sette på potetene,
eller noe helt annet ;-))


... Superkoselig tradisjon hver 1.søndag i advent,
med familien Kaland og Tunge...
Vi har hengt opp stjernene i vinduene,
vi har funnet frem girlanderen til peisen,
og vi spiller Bocelli julemusikk...
Og jammen ble det ikke Kurt Nilsens julemusikk i tillegg!!
In live!!

Ingen kommentarer: