Hakk opp 1 gulrot,
1 løk, 10 cm vårløk,
10 hele pepperkorn,
1 ss timian,
og fres i nøyral olje som solsikkeolje, noen minutter.
Hell over 3 dl rødvin og kok ned til halvparten.
Ha i 5 dl oksekraft,
og kok igjen ned til halvparten.
Sil av sausen, og smak til med salt og pepper.
Hvis du ønsker sausen tykkere, så tilsetter du litt maizena blandet i kaldt vann.
1 løk, 10 cm vårløk,
10 hele pepperkorn,
1 ss timian,
og fres i nøyral olje som solsikkeolje, noen minutter.
Hell over 3 dl rødvin og kok ned til halvparten.
Ha i 5 dl oksekraft,
og kok igjen ned til halvparten.
Sil av sausen, og smak til med salt og pepper.
Hvis du ønsker sausen tykkere, så tilsetter du litt maizena blandet i kaldt vann.
1 kommentar:
Du gjør det vanskelig å lese med grått på grått...joda jeg har briller men.. Hilsen Juli
Legg inn en kommentar