...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

onsdag 2. mars 2011

Indisk...


Jeg har lenge hatt lyst til å lære meg å lage indisk mat!!
Etter en brå start på dagen grunnet en kollega som ringte ifra resepsjonen og lurte på om jeg hadde forsovet meg (......zzzzz) - var det perfekt at en annen god kollega,
ga meg en utgave av Allers hun hadde til overs, med nettopp Indisk!!

Jeg prøvde meg på Kylling med cachewnøtter, som falt i smak hos alle!!

Start med å koke en hel kylling i 1t15min. I mellomtiden, freser du 2 løk i olje, sammen med 2 ts karri, 1 ss tomatpuré, og 1 ts garam masala (tikka masala)
Hell over 1 boks kokosmelk, 1 ss maisena, 2 ss sitronsaft, 1 ts sukker, salt og pepper

Avkjøl kyllingen, før du flår den, og river den i saftige biter

Ha kylling og brokkoli-buketter i sausen, og damp dem litt.

Strø over cachewnøtter ved servering, sammen med ris...

3 kommentarer:

Ingrid Tunheim sa...

Vet du, da jeg kom hjem i dag hadde også jeg fått Allers i posten.....og trolig blir det indisk i morgen...eller Siris fiskewok, om jeg ikke må på jobb da;)

Fru Hermez sa...

Ojjj, fiskewoken fikk jeg ikke med meg!! Del!!

Neeeiii, du skal ikke på jobb;-))

Anonym sa...

Jeg elsker indisk mat! Det er så godt og jeg er så glad for at Sandefjord har fått en indisk restaurant igjen, selv om ikke vi har fått vært der ennå :)
Maken min er ganske flink til å lage mat sånn at vi har støtt og stadig mye spennende mat hjemme. Han lager ofte mat med inspirasjon fra midtøsten som for eks "Imamen besvimer" :)