...men denne gangen med Cognac-dampede blåskjell!!
Mannen gikk nesten ifra konseptene,
og mente det var den beste suppen han hadde smakt!!
(ikke verst...)
VG gav meg inspirasjonen med å dampe dem i Cognac,
mens jeg laget en suppe-variant!!
Surr knust pepper i olje
Tilsett 3 sjalottløk og 1 fedd hvitløk
Skrubb et nett blåskjell, og hiv dem i gryten
sammen med 3 ss Cognac
og 3 dl kremfløte
Ha på lokk, og damp dem til de åpner seg
Sil av av kraften,
og hell på mere fløte
Bruk stavmikser hvis du gidder,
og fres den opp litt;-))
Damp evt små fiskestykker av torsk, laks, eller noe annet interessant, i suppen...
Skjær stenger av gulrot, paprika og squash
og fres dem lett i olje
Pepper og Maldon salt
♥
3 kommentarer:
Det hørtes himmelsk ut...
Jatakk!!!!! :D
Mmmmmm!!!!!!!!!!!!
Legg inn en kommentar