...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

tirsdag 1. februar 2011

Nok en fiskesuppe...


...men denne gangen med Cognac-dampede blåskjell!!

Mannen gikk nesten ifra konseptene,
og mente det var den beste suppen han hadde smakt!!
(ikke verst...)

VG gav meg inspirasjonen med å dampe dem i Cognac,
mens jeg laget en suppe-variant!!

Surr knust pepper i olje
Tilsett 3 sjalottløk og 1 fedd hvitløk
Skrubb et nett blåskjell, og hiv dem i gryten
sammen med 3 ss Cognac
og 3 dl kremfløte
Ha på lokk, og damp dem til de åpner seg

Sil av av kraften,
og hell på mere fløte

Bruk stavmikser hvis du gidder,
og fres den opp litt;-))

Damp evt små fiskestykker av torsk, laks, eller noe annet interessant, i suppen...

Skjær stenger av gulrot, paprika og squash
og fres dem lett i olje

Pepper og Maldon salt