....selv om snøen lavet ned ute!!
Venninnelunsj, med glade kompiser hjemme,
som utviklet seg til libanesisk familiemiddag!!
(Jeg ELSKER å bare lage masse mat hele tiden - Big Mama - som i en god, itailensk film!!)
Min Cæsar salat (og alle andre Cæsar-salater!)
skal bestå av Romano-salat
sprøstekt bacom
stekte kyllingfiléter
(først i pannen med salt og pepper, så 10 minutter på 200 grader i ovnen)
(husk å la kjøttet hvile før du skjærer i det!)
og MASSE ferskrevet parmesan...
Aïolien her, er nesten hele salaten -
vanskelig -
jeg måtte tømme første forsøket i vasken...
2 eggeplommer
1 ts fransk Dijon-sennep
2 fedd hvitløk
3-4 ansjosfiléter
pepper
nøytral olje
Her er kunsten å spe oljen mens en håndrører hardt -
litt og litt -
slik at den tykner for hver gang!
(jeg prøvde med min nye Bamix stavmikser, men dét resulterte i en tynn suppe!!)
Så - tilsett olje til du har tykkelsen du ønsker på dressingen!
1 kommentar:
Den salaten ser himmelsk god ut!
Det må være en fryd å få servert de deilige rettene du tryller frem hver eneste dag!
Legg inn en kommentar