Her er det bare å doble oppskriften først som sist, for i fjor tror jeg vi måtte lage denne i tre omganger!! Faaaaaarlig god...
eller bare nydelig vertinnegave...
Jeg har vært på venninnelunsj til naboen i dag,
og jammen poppet ikke damene champagnen gitt!!
(eggnog'en ble også smakt på...)
(Mannen var litt undrende da jeg måtte få han til å handle på vei hjem...)
1 liter helmelk
kokes opp med 600 g sukker
10 eggeplommer piskes sammen med 2 ss vaniljesukker
Avkjøl litt
Bland alt isammen
og tilsett 1 liter 60%
Settes kaldt
Holder hele julen igjennom
Nå er alle lys tent, ungene vekkplasserte, gløggen på varmen, og juletorsken forhåpentligvis snart i hus...
Jenteklubben kan snart bare komme...
6 kommentarer:
Denne vil jeg og prøve ja...
Regner med du kosa dæ i dag ja.....
Bra du tar deg tid til å kos dæ i ei stressa juletid....
Ønske dæ ei videre go helg for du starta jo fredagen sååå bra!!!he he he..
...Klæm Linda...
Tuuuusen takk!! Eg e briiiisen nå, håpe du kose deg og!!!
Titter innom bloggen med jevne mellomrom, mange gode hverdagstips :)
Denne eggelikøren må jeg forsøke i dag! Men, hvor har du fått tak i den fiiine flasken? Evnt har du noen tips til hvor jeg kan få kjøpt passende flasker?
GOD førjulstid, og SKÅL i eggelikør :)
Hei alle sammen! Flaskene er eddik-flasker som jeg har samlet på!!! Endelig kom di til sin rett!! Ha en strååålende lørdag!!
Tudelu!!
Eggelikøren forsvant
foooort igår!!!
Flax at jeg laget en
litt extra,
som også forsvant
fort!!!!
Har heller ingen
pakker til imorgen...
Snakkis!!
Lar du denne eggelikøren stå kaldt?
Og er den best kald?
Eller varmer du den alltid opp?
Skal prøve denne om ikke lenge =)
Legg inn en kommentar