Jentekvelden ble stor...
(litt julaften med venninner!!)
Denne lettvinte julemiddagen er garantert vellykket, og tar ingen tid å lage!
Vi var 8 jenter, og da hadde jeg 3 kilo torskeloins (det beste stykket på torsken)
(det hadde vært nok med 2 kilo!)
Satte ovnen på 200 grader varmluft
Gned fisken inn med olivenolje og presset hvitløk, og lot den ligge på kjøkkenbenken
Brukte Amandine poteter, helte olje og Maldon-salt over
Stekte potetene først, satte ovnen ned på 150 grader varmluft
ventet på gjestene, og satte ikke fisken inni før langt ned i portvinsgløggen!!
Stekte 3 pakker stjernebacon
og tilsatte meierismør
Til erterpuréen, jukset jeg med tre bokser hermetiske erter
kokte di opp med en halv pakke fløte
salt og pepper
og lagte puré med blenderen
(må ut og kjøpe stavmikser i en fart!!)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar