Kokken på hotellet i Alta, delte ut kunnskapene sine, og fortalte velvillig hvordan man laget denne retten som sto på menyen!! Jeg har sittet alene med Leon her i kveld, sammen med gullrekken, selfølgelig, og spist denne retten rett i fra folien med både gaffel og skje - i nytelse over denne suppen som dannes i bunnen!! Dette er super enkelt, og veldig imponerende - der det kuleste er å lage små pakker til hver gjest.....
Jeg brukte - men DU kan bruke helt andre fiskearter -
litt torskefilet
litt breiflabb
litt blåskjell
Skell gulerøtter, sellerirøtter, vårløk, og dét du måtte ville av grønnsaker, med ostehøvel
legg grønnsakene i bunnen av folien
legg over fisken og blåskjellene
legg over terninger av Meierismør
salt og pepper
presset hvitløk
litt hvitvin
litt cognac
1 ts sambal oelek eller litt chili
Knytt isammen folien
inn i ovnen på 180 grader varmluft
15 minutter
Serveres med godt brød, og skje!!
(suppen i bunn er helt rå!!)
(Jeg er i rødvinen - jeg vet ikke hva du er - men nyter virkelig fredagsfølelsen...)
3 kommentarer:
Ja, den hørtes goe ud! Må prøvas!
Gleder meg t å høre om dere likte den!!
D så godt ut!!!!!!!
Legg inn en kommentar