...med pasta og persille
Denne er til Merethe, som satt og bladde i interiør-bladene mine og ble fristet av denne! Det er vinter-mat, så den er bare å legge klar i skuffen (eller på bloggen...) av hytteoppskrifter!
til 4 personer
Sett ovnen på 150 grader
Smelt litt smør sammen med olivenolje, og fres 1,25 kg grytekjøtt av okse skåret i terninger til det har fått en fin gyllen farge
Ha i 2 hakka løk
Sikt over 75 g mel og la det absorbere i oljen
Hell over 1 flaske rødvin mens du rører
Ha i 1 fedd hvitløk, 50 g tomatpuré, og 1 suppekvast av ulike krydder
Sett på lokk, og ha hele gryta i ovnen i to timer
Stek 250 g bacon og 18 små løk i smør til det er gyllent
Ha i 18 små sopp og stek litt til
Ha alt i gryta og sett den ytterligere en halv time i ovnen
Maldon-salt og nykvernet pepper
Her anbefales det god pasta etter eget ønske, og ha i en bunt persille
Denne står garantert på bordet i Røldal førstkommende vinter, kanskje vi skal ha som mål å lage og spise den sammen, Merethe ;-)
Denne er til Merethe, som satt og bladde i interiør-bladene mine og ble fristet av denne! Det er vinter-mat, så den er bare å legge klar i skuffen (eller på bloggen...) av hytteoppskrifter!
til 4 personer
Sett ovnen på 150 grader
Smelt litt smør sammen med olivenolje, og fres 1,25 kg grytekjøtt av okse skåret i terninger til det har fått en fin gyllen farge
Ha i 2 hakka løk
Sikt over 75 g mel og la det absorbere i oljen
Hell over 1 flaske rødvin mens du rører
Ha i 1 fedd hvitløk, 50 g tomatpuré, og 1 suppekvast av ulike krydder
Sett på lokk, og ha hele gryta i ovnen i to timer
Stek 250 g bacon og 18 små løk i smør til det er gyllent
Ha i 18 små sopp og stek litt til
Ha alt i gryta og sett den ytterligere en halv time i ovnen
Maldon-salt og nykvernet pepper
Her anbefales det god pasta etter eget ønske, og ha i en bunt persille
Denne står garantert på bordet i Røldal førstkommende vinter, kanskje vi skal ha som mål å lage og spise den sammen, Merethe ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar