...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

lørdag 18. april 2009

Nigella sine kyllingnuggets er en hit, enten det er til fredagsmat, eller barnebursdag! Edel introduserte meg til disse, og etter, har jeg vært avhengig! Jeg la kyllingfiletene i Kefir over natten, men di er supergode selv om man ikke får planlagt det dagen i forveien! Til denne oppskriften var vi 4 voksne, og 3 barn - da var det
4 kyllingfileter i Kefir eller ikke

1 pakke knuste Ritz-kjeks

-der kyllingen deles opp i passe store nuggetser, som rulles i kjeksen
og
stekes på 200 grader i 20 minutter
Vi hadde båtpoteter til
Karri-ketsjup (ketsjup med karri i...)
Grønn pesto
og det du måtte ønske av tilbehør!


1 kommentar:

Dentinista sa...

Yom, takk for at vi fikk være med!!!