...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

mandag 27. mai 2013

Kylling Satay...


...er vel Gry's spesialitet,
menjeg skal bi flinkere å lage dette oftere -
for det er sååå godt!!

Skjær svine- eller kyllingkjøtt i strimler,
og tre det på grillspyd.
Lag marinade av 4 ss ketchap manis,
4 ss soyaolje,
1 ss sesamolje,
1 fedd hvitløk,
1 ss chili paste,
1 ss fersk ingefær,
2 ss limesaft,
koriander.

La det marinere så lenge du kan.

Kok glassnudler, og skyll i kaldt vann.
bland i gulerøtter og agurk
skåret med potetskreller.

Marinaden tilsettes 1/2 glass peanøttsmør,
og varmes opp!
(Jeg hadde jo ikke peanøttsmør....men det var godt likevel!!)

Spydene skal vel egentlig grilles,
men jeg fikk ikke fyr på grillen,
så da ble det å brekke pinnene kortere,
og steke dem i panna!!

Topp med cachewnøtter!!

Leon spiste 8 spyd....

Ingen kommentarer: