...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

fredag 26. april 2013




Endelig foran peisen, eller rettere sagt ovnen på hytta med en kald pils... Jeg tenker på dagen som har gått, og hva disse skoene har vært ute på i dag!!! Jeg forvillet meg nemlig på en Zumba time for første gang i mitt liv... Jeg er styrke-dame, Power, og har de stiveste hoftene du kan tenke deg!!! Jeg skulle ønske jeg kunne "let them go", og det hadde kanskje gått med litt trening, men å se meg selv i speilet i dag, var en sann lidelse!!! Noe lenger utenfor min komfortsone, skal du lete lenge etter!!! Instruktøren lurte sikkert fælt på hun der på bakerste benk.... Hun trodde nok ikke vi var kollegaer.... Men hun var helt RÅ!!!!!!! Hun var visst professjonell danser, og Gud, den som kunne danse som henne!!! Well, jeg beundrer alle som danser Zumba, som kommer seg opp av sofaen og beveger hoftene, men jeg er ikke en av dem desverre... Jeg sverger til styrke, styrke & atter styrke... Puhhh, dét var litt av dagen min!!

Ha en nydelig helg!!! Her skal vi feire slutten av skisesongen med Røldal Freeride Challenge!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jeg har vært veldig ivrig zumba jente men mitt hjertet ligger i grunn i combat og attacktimene :) men alt er gøy og de stive hoftene de gir seg litt etter litt og gud så gøy det er da :)
du bør jo prøve et par ganger til for moro skyld :)

berre gjør da ;o

Dentinista sa...

;-)

thulannguyen sa...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.