...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

fredag 11. januar 2013

Ostefondue...


...da var Røldal-blandingen klar,
og jeg skal servere fondue fra "scratch"
denne gang!!
Med sol og fantastisk vinter-vær,
dukker sikkert flere opp på terrassen
på vei ned på after-ski,
så her triplet jeg oppskriften!!

2 kilo ost av forskjellig slag -
jeg brukte vellagret Norvegia,
vellagret Sveitser,
og Gryière.
Bland i 6 ss maizena.

Smør gryten med hvitløk,
varm 12 dl tørr hvitvin,
og ha osten gradvis oppi.

Tilsett evt litt sherry.

Bruk dagsgammel loff,
og dypp!!

Fantastisk mat til å nyte ute i minusgrader!!

God helg!!

4 kommentarer:

Ingvild B sa...

Så flink du er!
Høres helt nydelig ut =)

Goooooooooooood helg!!

Ingrid Tunheim sa...

Mmmmmm......skulle ønske jeg var i Røldal!

Dentinista sa...

Argh og
goood helg!!!
takk for sist og
fredagsklemm:-)

Anonym sa...

Nam nam nam!