...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

torsdag 7. juni 2012

Bryne-lunsj...

...med verdens beste rabarbra-sirup over jordbærene...
- som var bare å helle masse sukker over dem,
inn i ovnen på 200 grader til rabarbraen avgir væske,
redusere denne
(koke inn)
og tilsette noen få dråper rosevann til slutt...
(fås i innvandrerbutikker)





3 kommentarer:

Ingrid Tunheim sa...

Det skal jeg jammen prøve å lage, elsker rabarbra.....Edel er jo så utrolig flink både med mat og annet og den låven er et unikum.....

Tone sa...

Så herlig ut!! Så kjekt å høre at det er stor aktivitet på interiørfronten, dere er jo sååå flinke :) God sommer til deg!
Klem
Tone

Anonym sa...

nam nam!
Nå gleder jeg meg veldig til de lokale jordbærene kommer i butikken, snart håper jeg. På Jæren har dere vel allerede kanskje begynt å få de???