Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...
fredag 29. april 2011
Årets første grillings i bakgården...
...og levende kamskjell fikk gleden av å innvie den!!
Det var superenkelt å legge dem rett på grillen, så de åpnet seg, tømme ut vannet og rense ut muskelen, for så å legge det tilbake i skjellet sammen med en blanding av hvitløk og løk stekt i smør
1 kommentar:
Anonym
sa...
Jeg har smakt kamskjell en gang, da var den tilberedt (ikke på grill) men i grillpanne, med litt bacon, ruccola og appelsinsaft. Jeg syns det var veldig godt :)
Med tre små & travle barn & mann (...), har jeg sluttet som flyvertinne i SAS, og startet interiørfirmaet Edel & fru Hermez sammen med Edel. I perioder er jeg mat-glad og inspirert, andre ganger er det kun interiør på bloggen. Jeg prøver å vise livet fra sin virkelige side, der alt ikke alltid er perfekt. Håper bloggen gir deg noe!!
1 kommentar:
Jeg har smakt kamskjell en gang, da var den tilberedt (ikke på grill) men i grillpanne, med litt bacon, ruccola og appelsinsaft. Jeg syns det var veldig godt :)
Legg inn en kommentar