Gresskar har jeg aldri brukt til annet enn pynt, så dét var jammen på tide!!
Jeg får damene på forening her i morgen, (ikke syforening, men sånn mat&drikke-forening!!)
og da er det jo alltid en utfordring hva man skal lage!!
I hunger etter inspirasjon, bladde jeg raskt igjennom dette nydelige bladet -
og bildet på fremsiden, inspirerte meg mest!! For noen fantastiske farger!!
Enkel, kremet, og perfekt til forrett...
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
blankes i 2 ss smør
Ha i 600 g renset gresskar uten kjøtt og kjerner
1 melen potet
1 ts karripulver
og 1 l grønnsaksbuljong
Kokes i rundt 25 minutter
og kjøres glatt og fin med stavmikser
Smak til med kremfløte og pepper
(salt er det nok av i buljongen)
Topping - crème fraîche og ristede gresskarkjerner
Så var det bare å finne ut hovedrett og dessert...
(tips mottas med takk!!)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar