...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

onsdag 22. september 2010

Verdens letteste middag...


Kyllingfileter i ildfast form
ha over to bokser crême fraîche
hell over litt Whisky
hell over litt soyasaus

Stek på 200 grader i 30 minutter

pepre etter steketid

Takk kollega Lena i Oslo!!
Sausen var helt rå!!

3 kommentarer:

Fru R. sa...

Heia

Hørtes kjempegodt ut. Hvor mye whisky og soyasaus ??

Takk

Hilsen Mette

Karin sa...

AvgårdeKåre for å kjøpe kyllingfilet, og mannens cognc ligger tynt an. Takk!!

Karin

Fru Hermez sa...

Heia!! Jeg tror det var rundt 1 dl soyasaus og 1 dl whisky!! Karin, Cognac går sikkert og an;-)) Lykke til!!