Det ble en grytidlig morgen i luften, men ikke for tidlig for å suge inspirasjon ut av kollegaer!!
Hva skal jeg erstatte pølsene med i kveld??
Babybabybaby - ribs...
Dette har jeg hatt lyst å prøve lenge!
Takk for tipset, Kirsten!!
Jeg kjørte innom to velassorterte matbutikker på leting etter ribber, uten hell...
Di eneste jeg fant, var Gildes inntørkede ferdigmarinerte - nei takk!!
Gabbas, er en god, gammeldags kjøttbutikk utenfor sentrum, og der låg ribbene i hopetall!!
Smørte dem inn med Jack Daniels Barbeque Sauce, salt og pepper
La ribbene i ildfast form, tett pakket med folie
Stekte dem på 180 grader i to timer
Voliá!!
Så er det bare å ta med formen på grillfest -
kjøttet løsner ifra benene -
og mannen er lykkelig (...)
♥
1 kommentar:
... mye herligheter på
bloggen din, nam nam ...
... hvor kjøper du Jack Daniels saus? ...
Ønsker deg en herlig helg!
Legg inn en kommentar