Det stinker frityr i hele huset, men det er nesten verdt det...
600 g lyrfilet legges i et fat med
1 ss Worceestershiresaus
saften av 1 lime
salt og pepper
2 fedd hvitløk
- og marineres i 1 time
Røren består av
2 egg
1 dl mørkt øl
5 ss mel
Poteter skåret som pommes frites
Varm solsikkeolje i en gryte -
sjekk temperaturen med et metallredskap -
det skal frese når oljen er varm nok!
Fritér potetene til di er gjennomstekte og gylne
Ha fisken i røren, og firtér bitene i ca 3 min -
til disse også er gylne!
Nytes med remulade (her ble det kjøpt ja...)
og ketsjup;-)
(resten av ølen gikk i kokken...)
2 kommentarer:
mmmm Ja det er mannamat men også litt damemat og????
Ønsker deg en fiiin helg...Klæm Linda
Absolutt damemat også....
Fiiiin helg til deg også!!
Klem Kjersti
Legg inn en kommentar