Juleboken er hentet ned ifra loftet, og gamle avisutklipp på ribbemiddag blir prøvd ut!
Med familien Omdahl Skogstø på besøk, ble dette en deilig søndag...
Jeg saltet og pepret ribben i går, men skulle helst gjort det enda en dag før!
- Det skal gnis ned i rutene, og ribben skal legges med svoren ned!
Sett ovnen på 225 grader
Hakk opp 1/2 sellerirot, 2 gulerøtter, 4 sjalottløk, 2 hvitløk, og 8 soltørket tomater
Legges i ildfast form med ribben over
Ha over folie, og stek den i 45 minutter med svorsiden opp
Ta av folien, og sett oven ned på 150 grader
Stek ribben i ytterligere 1,5 time til du ser svoren er sprø!
(jeg satte grillelementene på i noen minutter, men da må en passe på!)
Tilbehør ble i dag potetmos med selleri og jordskokk, sviske/fiken blanding, rosenkål med tyttebær og valnøtter,
og brun saus..... masse saus...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar