Med skjønne, lille Filippa lesende i interiør-blader (.....)
- temmelig stolt over å være hjemme fra barnehagen med mamma's lunsj-venninner
- tilsynelatende frisk -
nøt vi...
både Sting Spesial og Charles Kjessems gulrotkake...
Mange av oss har én yndlings sjokoladekake, én eplekake, og én gulrotkake -
nå trenger vi ikke lete etter gulrotkaka lenger, for denne holder mål!
Sett ovnen på 150 grader
360 g mel
20 g bakepulver
600 g sukker
10 g kanel
8 g salt
og 3 egg
has i matprosessor i 1 minutt
Ha i 560 g gulrot og 160 g matolje og kjør maskinen i ytterligere 5 minutter
Røren has i en 24 diameters form, og stekes i 60-70 minutter
(en må stikke en pinne for å teste - min trengte myyyye lenger steketid!!)
avkjøles
Kremen består i 100 g kremost (Filadelfia)
70 g melis (her hadde Edel brukt masse, masse mer!)
70 g mykt smør
og saften av 1 sitron
Tror denne må prøves til FN-kaféen i barnehagen på fredag...
(prestasjonsangst!!)
Vi er i 2010, og ny FN-dag i barnehagen - denne gangen lagte jeg denne i en halv langpanne, og det var mye mere praktisk når en skal skjære opp i små stykker!!
Vi er i 2010, og ny FN-dag i barnehagen - denne gangen lagte jeg denne i en halv langpanne, og det var mye mere praktisk når en skal skjære opp i små stykker!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar