...på uken, er gleden av å ha restemiddag etter søndagen!!
Sørg for å lage en ekstra stor porsjon, enten til gjester, eller rester!!
1 hel indrefilet av okse i terninger
(her kan en bruke annet kjøtt også, men da kreves det lengre koketid!)
freses i smør med pepper i minst to omganger
Legg kjøttet til side, og blank en løk sammen med 2 fedd hvitløk, paprika og gulerot
Legg grønnsaken til side, og fres hakket sjampignon og kantareller
Så blandet jeg alt i gryten og
tilsatte én Filadelfia-ost (ojjj, her havnet den - ikke i vaflene!!)
Fløte
5 knuste enebær
Jeg smakte til, men syntes ikke det trengtes mere krydderier -
men med en dasj tomatpuré her, så hadde det nesten blitt Biff Stroganof!
Med poteter og tyttebær - er dette søndagsmiddag en ikke skal være flau over...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar