...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

mandag 9. februar 2009

Geir Skeies torsk

MidtstillTil oss fem, bruker jeg 600 g røkt torskefilet,
hakker 2 fedd hvitløk som smøres over fisken, og heller over extra virgin olivenolje, mens ovnen varmes opp til 150 grader. Fisken bakes i 8 minutter.

Jeg hadde kokte potetrester fra kalkunmiddagen på fjellet (jammen kom ikke di til sin rett gitt!), men hvis ikke, skrell rundt 8 poteter, hakk i små terninger, og kok møre i lettsaltet vann.
Ha potetene og fisken i foodprosessor, og spe i god olivenolje!
smak til med pepper, men salt trengs ikke, da den røkte fisken er kjempesalt!

Jeg sprøstekte et par skiver saltskinke i panna, for det smaker så fortreffelig sammen med fisk!

Dette var en forenklet versjon av VM-vinnerens torsk, men en god en!


Ingen kommentarer: