Det ble en koselig lunsj med gode, gamle venninner. Utrolig nok fant jeg noe spisende i skap og skuffer - fullkorn pasta med kylling, pinjekjerner, Haloumi-ost og soltørka tomater.
Aioli
2-3 fedd hvitløk
3 eggeplommer
salt og pepper
litt sitronsaft
vispes hardt mens en tømmer en nøytral olje, som f.eks solsikkeolje, i en tynn stråle
Haloumi-ost er en Libanesisk grill-ost som er genial å ha i kjøleskapet, for den holder seg så lenge, og er utrolig god!
Aioli
2-3 fedd hvitløk
3 eggeplommer
salt og pepper
litt sitronsaft
vispes hardt mens en tømmer en nøytral olje, som f.eks solsikkeolje, i en tynn stråle
Haloumi-ost er en Libanesisk grill-ost som er genial å ha i kjøleskapet, for den holder seg så lenge, og er utrolig god!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar