Med tre små & travle barn & mann (...), har jeg sluttet som flyvertinne i SAS, og startet interiørfirmaet Edel & fru Hermez sammen med Edel. I perioder er jeg mat-glad og inspirert, andre ganger er det kun interiør på bloggen. Jeg prøver å vise livet fra sin virkelige side, der alt ikke alltid er perfekt. Håper bloggen gir deg noe!!
4 kommentarer:
Å ja, det kan jeg huske at min mor også laget i min barndom... og det er leeeenge siden ;o)
Hvordan er smaken i forhold til semulegryn? Har glutenallergi, og savner semulepuddingen :) Har ikke tenkt på sagogryn som mulighet! Takk for tipset.
Ingeborg
Jeg husker også denne veldig godt! Så koselig, den finnes ennå.
Kanskje prøve ... :)
Smaken er litt anderledes ift semulegryn, men utroooolig god!! Konsistensen på sagogrynene, er litt som rogneperler!!
Prøv prøv!!
Legg inn en kommentar