En italiensk pizza blir til...
...lunka vann, litt salt, litt olje, mel og tørrgjær hever, og stekes på 220 grader på steinplate i 5 minutt prikk bunnen med gaffel...
lag din egen tomatsaus av hakka tomater og andre krydderier...
alltid fersk mozarella
hakka sjampignon, artisjokkhjerter og vårløk
og rødvin selfølgelig...
alt has rått på...
husk pepper...
-så etter 5 minutt i ovnen, er den ferdig -
nesten -
den toppes med saltskinke etter streketid!
lag din egen tomatsaus av hakka tomater og andre krydderier...
alltid fersk mozarella
hakka sjampignon, artisjokkhjerter og vårløk
og rødvin selfølgelig...
alt has rått på...
husk pepper...
-så etter 5 minutt i ovnen, er den ferdig -
nesten -
den toppes med saltskinke etter streketid!
1 kommentar:
Ein liten ansjos i tomatsausen, og du har knekt koden for ein fantastiske italiensk tomatsaus ;-)
Legg inn en kommentar