Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...
søndag 22. mars 2009
En italiensk pizza blir til...
...lunka vann, litt salt, litt olje, mel og tørrgjærhever, og stekes på 220 grader på steinplate i 5 minuttprikk bunnen med gaffel...
lag din egen tomatsaus av hakka tomater og andre krydderier... alltid fersk mozarella hakka sjampignon, artisjokkhjerter og vårløk og rødvin selfølgelig...
alt has rått på... husk pepper... -så etter 5 minutt i ovnen, er den ferdig - nesten - den toppes med saltskinke etter streketid!
Med tre små & travle barn & mann (...), har jeg sluttet som flyvertinne i SAS, og startet interiørfirmaet Edel & fru Hermez sammen med Edel. I perioder er jeg mat-glad og inspirert, andre ganger er det kun interiør på bloggen. Jeg prøver å vise livet fra sin virkelige side, der alt ikke alltid er perfekt. Håper bloggen gir deg noe!!
1 kommentar:
Ein liten ansjos i tomatsausen, og du har knekt koden for ein fantastiske italiensk tomatsaus ;-)
Legg inn en kommentar