...er vel Gry's spesialitet,
menjeg skal bi flinkere å lage dette oftere -
for det er sååå godt!!
Skjær svine- eller kyllingkjøtt i strimler,
og tre det på grillspyd.
Lag marinade av 4 ss ketchap manis,
4 ss soyaolje,
1 ss sesamolje,
1 fedd hvitløk,
1 ss chili paste,
1 ss fersk ingefær,
2 ss limesaft,
koriander.
La det marinere så lenge du kan.
Kok glassnudler, og skyll i kaldt vann.
bland i gulerøtter og agurk
skåret med potetskreller.
Marinaden tilsettes 1/2 glass peanøttsmør,
og varmes opp!
(Jeg hadde jo ikke peanøttsmør....men det var godt likevel!!)
Spydene skal vel egentlig grilles,
men jeg fikk ikke fyr på grillen,
så da ble det å brekke pinnene kortere,
og steke dem i panna!!
Topp med cachewnøtter!!
Leon spiste 8 spyd....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar