...da var Røldal-blandingen klar,
og jeg skal servere fondue fra "scratch"
denne gang!!
Med sol og fantastisk vinter-vær,
dukker sikkert flere opp på terrassen
på vei ned på after-ski,
så her triplet jeg oppskriften!!
2 kilo ost av forskjellig slag -
jeg brukte vellagret Norvegia,
vellagret Sveitser,
og Gryière.
Bland i 6 ss maizena.
Smør gryten med hvitløk,
varm 12 dl tørr hvitvin,
og ha osten gradvis oppi.
Tilsett evt litt sherry.
Bruk dagsgammel loff,
og dypp!!
Fantastisk mat til å nyte ute i minusgrader!!
God helg!!
4 kommentarer:
Så flink du er!
Høres helt nydelig ut =)
Goooooooooooood helg!!
Mmmmmm......skulle ønske jeg var i Røldal!
Argh og
goood helg!!!
takk for sist og
fredagsklemm:-)
Nam nam nam!
Legg inn en kommentar