...etter flere tilfeller med tran-smak,
gir jeg den enda en sjanse...
Til 5-6 personer, trenger du 1 kilo steinbitfilet,
som du fjerner alle ben ifra
(selv om det er filet, ER det ben!!),
og fjerner den hvite hinnen, som jeg trooor lager tran-smaken...
Jeg freste 1 rød paprika, 1 løk, 2 fedd hvitløk,
3 ts chilipulver, 1 ts knust ingefær.
Hadde i 1 fiskebuljongterning,
1 boks kokosmelk, og 1 beger creme fraiche,
og hadde i maizena til jeg fikk den tykkelsen på sausen jeg ville.
Fiskestykkene ble pepret med sitronpepper,
og fikk koke i sausen under lokk i 5 minutter,
og....koriander....
dét hadde jeg selfølgelig ikke....
Smakes til med salt!
Siden fisken kokes I sausen her,
så fungerer nok best den kompakte steinbiten,
i motsetning til torsken,
som nok hadde kokt ut i sanden... eller noe...
Apropos sand -
det er sandvolleyball-fest i Stavanger!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar