låg finspist på tallerken...
Et herremåltid til damene, som var usannsynlig enkelt å lage!!
Canard=and
Confit de canard=andelår hermetiserte i sitt eget fett på boks!!
(kun utvalgte butikker har det!)
Stekes 8-10 minutter i pannen
etter å ha stått i romtemperatur en stund
Låret skal ha en fin farge og skorpe -
ingen som helst jålerier som krydderier!
Tilbehør - enkle sideretter, som båtpoteter,
spinatsalat, grønne bønner, osv.
For en syrlig og god dressing til salaten -
lik mengde olivenolje og eddik
1 ts fransk sennep
1 ts majones
litt sitron/limesaft
salt og pepper
2 kommentarer:
Så flink du er!!
Og til stor inspirasjon! :)
Mannen har hatt to dager i Bergen nå og
var å kjøpte en slik nøtteskje (som du reklamerte for..hehe) til meg hos RM i går....
Men den skålen, kommer den også derfra?
Han skal tilbringe dagen i SVG imorgen
så jeg tenker jeg må sende han til Lenes interiør en tur også...
Håper de har igjen stjernelys :)
Klem
Heia!! Skålen er ikke ifra Riviera - den er Dentinistas;-))
Vi har har fått inn ny ladning stjernelys - skal si de lysene er populære!!!!
Klem til deg;-))
Legg inn en kommentar