Denne er egentlig Kristin Grytten sin, som jeg ble nødt for å adoptere i fjor sommer - og som har
gitt glede på mang et sommerbord...
gitt glede på mang et sommerbord...
Den er fin til grillmat, men også som en fullgod lunsjrett med venninner!
1 pk fullkornpasta
1/2 glass soltørka tomat på olje, pluss oljen rett i pastaen
rista pinjekjerner
melon
Haloumi-ost (Libanesisk grillost som man kjøper på Meny)
denne skjæres opp i skiver og stekes på begge sider i panna
Saltskinke av et eller annet slag (jeg brukte Serrano-skinke)
salt og pepper
Her er dressingen oljen fra soltørka tomater, men i tillegg er grønn pesto perfekt, og selfølgelig aïoli - hvis man gidder!
1 pk fullkornpasta
1/2 glass soltørka tomat på olje, pluss oljen rett i pastaen
rista pinjekjerner
melon
Haloumi-ost (Libanesisk grillost som man kjøper på Meny)
denne skjæres opp i skiver og stekes på begge sider i panna
Saltskinke av et eller annet slag (jeg brukte Serrano-skinke)
salt og pepper
Her er dressingen oljen fra soltørka tomater, men i tillegg er grønn pesto perfekt, og selfølgelig aïoli - hvis man gidder!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar