Nigella sine kyllingnuggets er en hit, enten det er til fredagsmat, eller barnebursdag! Edel introduserte meg til disse, og etter, har jeg vært avhengig! Jeg la kyllingfiletene i Kefir over natten, men di er supergode selv om man ikke får planlagt det dagen i forveien! Til denne oppskriften var vi 4 voksne, og 3 barn - da var det
4 kyllingfileter i Kefir eller ikke
1 pakke knuste Ritz-kjeks
-der kyllingen deles opp i passe store nuggetser, som rulles i kjeksen
og stekes på 200 grader i 20 minutter
Vi hadde båtpoteter til Karri-ketsjup (ketsjup med karri i...)
Grønn pesto
og det du måtte ønske av tilbehør!
4 kyllingfileter i Kefir eller ikke
1 pakke knuste Ritz-kjeks
-der kyllingen deles opp i passe store nuggetser, som rulles i kjeksen
og stekes på 200 grader i 20 minutter
Vi hadde båtpoteter til Karri-ketsjup (ketsjup med karri i...)
Grønn pesto
og det du måtte ønske av tilbehør!
1 kommentar:
Yom, takk for at vi fikk være med!!!
Legg inn en kommentar