Michel rev denne ut av Vi Menn, og er noe av det bedre på fiskefronten jeg har smakt på lenge! Jeg anbefaler alle som er halvskeptiske til fisk, å prøve denne! Couscousen gir hele retten det lille ekstra!
Surr 2 løk og 2 fedd hvitløk i olje til den blir blank tilsett 2 småhakka gulerøtter og 2 stangselleri tilsett 2 pk hakka tomater og la det hele koe i 10 minuttm sammen med noen laurbærblad, salt, pepper og 1 ts chilipasta (sambal oelek) -nei, jeg hadde ikke denne i kjøleskapet! Kjenn over fisken i tilfelle det er ben i den, så skjæres rundt 600 g fiskefilet opp i terninger, jeg brukte torsk. Salte og pepre denne, og tilsett den i gryta 5 minutter før servering! Den må ikke koke for lenge! Couscousen er ferdig på 7 minutt, og super erstatning til poteter eller annen karbo-siderett!
1 kommentar:
Den er notert!!!
Legg inn en kommentar