...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

tirsdag 3. februar 2009

Steinbitfilét på en seng av linser, toppet med sprøstekt saltskinke og hjemmelaget tapenade

Det ble litt "høyere" enn jeg hadde tenkt i dag, og litt avvik ifra ukesmenyen! Linsene erstattet brødet eller potetene, og er jo veldig mye sunnere!
Linsene kom fra Matgleder borte på Living-senteret, men her kan en bruke alle slags linser!

Linser kokes møre i vann.

Steinbit-filéten bakes på 200 grader i varmluft, rundt 15 minutt.
Saltskinken er bare å steke i tørr panne (nammmm)

Så var det tapenaden! Den holder seg i kjøleskapet i inntil to uker!

200 gr sorte oliven uten sten
2 fedd hvitløk
8 ansjosfiléter (glem disse når du spiser den!)
pepper
1 dl extra virgin olivenolje

Moses med stavmikser eller blender



3 kommentarer:

Junior sa...

Hørtes kanongodt ut!

Dentinista sa...

Eg dåne!!!

Fru Hermez sa...

Haha - d va kje noe hokus pokus!
Anbefales!
Eg har tapenade t dokk begge hvis dokk vil!