Steinbitfilét på en seng av linser, toppet med sprøstekt saltskinke og hjemmelaget tapenade
Det ble litt "høyere" enn jeg hadde tenkt i dag, og litt avvik ifra ukesmenyen! Linsene erstattet brødet eller potetene, og er jo veldig mye sunnere!
Linsene kom fra Matgleder borte på Living-senteret, men her kan en bruke alle slags linser!
Linser kokes møre i vann.
Steinbit-filéten bakes på 200 grader i varmluft, rundt 15 minutt.
Saltskinken er bare å steke i tørr panne (nammmm)
Så var det tapenaden! Den holder seg i kjøleskapet i inntil to uker!
200 gr sorte oliven uten sten
2 fedd hvitløk
8 ansjosfiléter (glem disse når du spiser den!)
pepper
1 dl extra virgin olivenolje
Moses med stavmikser eller blender
Det ble litt "høyere" enn jeg hadde tenkt i dag, og litt avvik ifra ukesmenyen! Linsene erstattet brødet eller potetene, og er jo veldig mye sunnere!
Linsene kom fra Matgleder borte på Living-senteret, men her kan en bruke alle slags linser!
Linser kokes møre i vann.
Steinbit-filéten bakes på 200 grader i varmluft, rundt 15 minutt.
Saltskinken er bare å steke i tørr panne (nammmm)
Så var det tapenaden! Den holder seg i kjøleskapet i inntil to uker!
200 gr sorte oliven uten sten
2 fedd hvitløk
8 ansjosfiléter (glem disse når du spiser den!)
pepper
1 dl extra virgin olivenolje
Moses med stavmikser eller blender
3 kommentarer:
Hørtes kanongodt ut!
Eg dåne!!!
Haha - d va kje noe hokus pokus!
Anbefales!
Eg har tapenade t dokk begge hvis dokk vil!
Legg inn en kommentar